IMIĘ I NAZWISKO |
PRZEDMIOT WYKŁADANY |
Gabryela Baran |
matematyka |
Ewa Bayer |
podstawy psychologii |
Emilia Berus |
geografia |
Emilia Bidała |
chemia |
Lila Gabryelów |
technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta |
Ryszard Gorynia |
przysposobienie obronne
przepisy ruchu drogowego,
nauka jazdy |
Romana Grajczak |
język niemiecki |
Wanda Grzelczyk |
język polski,
historia
wiedza o społeczeństwie |
Joanna Jgnasiak |
j.angielski |
Marcin Kaczmarek |
wychowanie fizyczne |
Barbara Kręciołek |
ekonomika
organizacja gastronomii |
Magdalena Kasperek |
matematyka |
Maria Kłopocka |
podstawy biurowości
zagadnienia z psychologii społecznej |
Emila Nowacka |
j.angielski |
Zbigniew Ptak |
historia
wychowanie w rodzinie
wiedza o społeczeństwie |
Ewa Rymarczyk |
przedmiot specjalizujący - kuchnie różnych narodów,
Mikrobiologia żywnosci
Podstawy żywienia czlowieka
Wychowanie do życia w rodzinie |
Paweł Sadzki |
technologia informacyjna,
fizyka |
Jolanta Sowińska |
religia |
Anna Sroka |
zajęcia praktyczne |
Krystyna Stachowiak |
matematyka,
fizyka,
chemia |
Lidia Tomaszewska |
technika pracy biurowej
rachunkowść i finanse w gastronomii |
Karolina Tomkiewicz |
j.polski,
wiedza o kulturze
wiedza o społeczeństwie |
Mariusz Turbański |
podstawy ekonomii
marketing i zarządzanie firmą |
Rafał Twardy |
wychowanie fizyczne |
Irena Wojciechowska |
urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstwa domowego |
Magdalena Wujek |
matematyka |